Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού υπό την σκέπη της Παναγίας της Ατταλλειώτισσας

12 Σεπτεμβρίου 2017
13:07
Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα κατά την οποία η Ορθόδοξη Εκκλησία εορτάζει την Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης.

Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:

7.00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, στον οποίο θα χοροστατήσει o Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σαλώνων κ. Αντώνιος και θα κηρύξει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων συγχοροστατούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Ύδρας κ. Εφραίμ και του οικείου Ποιμενάρχου κ. Παύλου.

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:

7.00 π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Ύδρας κ. Εφραίμ και συλλειτουργούντων των ως ανω Ιεραρχών.

Υπενθυμίζεται ότι στον εν λόγω Ιερό Ναό εκτίθεται προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών η Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Ατταλειώτισσας, φερμένη από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου του Ταύρου. Η Εικόνα θα παραμείνει στον Ναό ως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.