Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ανακοίνωση διαπραγμάτευσης για την ανάθεση της σύμβασης «Παροχή υπηρεσιών αποχιονισμού περιόδου 2017-2018 στο Εθνικό Δίκτυο Π.Δ.Μ το Εθνικό οδικό δίκτυο στην επικράτεια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

13 Σεπτεμβρίου 2017
12:26
Κανένα σχόλιο
  1. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να προσέλθει στα γραφεία της ΔΤΕ/ΠΔΜ (έδρα) στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάθεση της σύμβασης «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΩΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Δ.Μ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» για τα τμήματα 1 Κοζάνη και 6 Σέρβια . Η προσφυγή στη διαδικασία με διαπραγμάτευση εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο με την απόφαση 218/17/23-08-2017 μετά τη με αριθμό 71/2017 σύμφωνη γνώμη της ΕΑΑΔΗΣΥ. Οι όροι της διαπραγμάτευσης που εγκρίθηκαν με την 1944/2017/06-09-2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αναρτήθηκαν στο site της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (www.pdm.gov.gr), στον πίνακα ανακοινώσεων της Οικονομικής Υπηρεσίας (έδρα) και στα γραφεία της ΔΤΕ/ΠΔΜ (έδρα) στη ΖΕΠ Κοζάνης.

  2. Ο προϋπολογισμός των δύο τμημάτων είναι 451.860,00 πλέον ΦΠΑ.

  1. Η διαπραγμάτευση θα γίνει στα γραφεία της Δ.Τ.Ε/Π.Δ.Μ (έδρα) την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ

Κοζάνη , 12 – 09- 2017

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Καρυπίδης Θεόδωρος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.