kozan.gr: Λαϊκή Συνέλευση στην Ακρινή εντός των ημερών –  Καρυπίδης: “Για πρώτη φορά οι εξηγήσεις που μου δίνονται μιλούν για αναγκαστική απαλλοτρίωση…” (Bίντεο)

18 Σεπτεμβρίου 2017
16:57

Συνάντηση με τους κατοίκους της Ακρινής θα έχουν την επόμενη -όπως όλα δείχνουν- εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης, ως προς το ζήτημα των εξελίξεων της μετεγκατάστασης του οικισμού, τους οποίους και οι Αρχές θα ενημερώσουν για τα νεότερα.

Κάτι που ξεκαθάρισε προ της συνάντησης ο κ. Καρυπίδης είναι το γεγονός όπως είπε πως: «οι εξηγήσεις που μου δίνονται για την Ακρινή και η διατύπωση που υπάρχει στο νόμο, στο άρθρο,  αφορούν –και το λέει ξεκάθαρα για πρώτη φορά- στην αναγκαστική απαλλοτρίωση. Οι όποιες ενστάσεις, παρατηρήσεις κ.ο.κ. εγείρονται εδώ είμαστε να τις κουβεντιάσουμε και όποιες πιθανόν παραλείψεις έχουμε να τις διορθώσουμε», ξεκαθάρισε ο Περιφερειάρχης, απαντώντας στις όποιες ανησυχίες που τέθηκαν και δημόσια περί «στασιμότητας» του όλου θέματος.

Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • Τις μετεγκαταστάσεις τις έστειλες αδιάβαστες εσύ και η Κυβέρνηση σου.. τα παραμύθια που πούλησες στην Ακρινή είναι απίστευτα. Η τροπολογία ειναι μια μεγάλη κοροϊδία άξιος ο μισθός σου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.