kozan.gr: Καταψηφίστηκε, για 2η φορά, ο προϋπολογισμός του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

1 Ιανουαρίου 2017
14:16
Κανένα σχόλιο

Με ψήφους 7 υπέρ & 16 κατά, σε σύνολο 23 παρόντων, καταψηφίστηκε, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς (2017), για δεύτερη φορά, ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2017 του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Ο Δήμαρχος, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, κάλεσε το σώμα να ψηφίσει τον προϋπολογισμό προειδοποιώντας για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν αν ο δήμος μπει σε πρόγραμμα εξυγίανσης, μέσω Παρατηρητηρίου, που, κατά την άποψη του, θα διαρκέσει περισσότερο από 8 χρόνια. Από την άλλη πλευρά, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Βασίλης Κωνσταντόπουλος και η παράταξή του, καταψήφισαν, διότι όπως εξήγησε, ο ίδιος, ο προϋπολογισμός δεν είναι ισοσκελισμένος, ενώ επέρριψε σοβαρές ευθύνες, προσωπικά στο δήμαρχο, για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος, καθώς δεν έχουν εισπραχθεί τα έσοδα από οφειλές λογαριασμών νερών, που ανέρχονται, περίπου, στο 1,5 εκ ευρώ, αλλά και ένα ποσό της τάξεως του 1 εκ ευρώ, από τα περίπου 2 εκ ευρώ, που χρωστούν, από άλλες υποχρεώσεις, πολίτες στο δήμο, ποσά που θα μπορούσαν, ως έναν βαθμό, να ισοσκελίσουν (πραγματικά) τον προϋπολογισμό. Τέλος ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέλυσε τις θετικές κι αρνητικές παραμέτρους, αν ο δήμος μπει σε πρόγραμμα εξυγίανσης. Εν τέλει, για το ίδιο θέμα, ορίστηκε και 3η ειδική συνεδρίαση, για την επόμενη Κυριακή 8/1.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.