Πυρκαγιά στις Πρέσπες, στα σύνορα με την Αλβανία

18 Σεπτεμβρίου 2017
21:48

Πυρκαγιά στο Δήμο Πρεσπών, στα σύνορα της χώρας με την Αλβανία, καίει από το μεσημέρι χορτολιβαδική έκταση.

Πυροσβεστικές δυνάμεις αποτελούμενες από 13 οχήματα και πεζοπόρα τμήματα βρίσκονται στο σημείο από την ώρα που η φωτιά εισήχθη από το αλβανικό έδαφος, χωρίς μέχρι στιγμής να καταφέρουν να τη θέσουν υπό έλεγχο. Στην περιοχή, όπου πνέουν ισχυροί άνεμοι, επιχείρησαν ακόμα ένα ελικόπτερο και ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Σύνταξη: Σοφία Ζουζέλη

Ένα σχόλιο

  • Η φωτιά αυτή οπωσδήποτε σχετίζεται με την απόπειρα που έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα και που ευτυχώς πιάστηκε ένας δράστης και που πρέπει να ανακριθεί απ’τον Στρατό και να ληφθούν σοβαρά κι υπεύθυνα μέτρα και να μην αφεθεί στην τύχη του το σοβαρότατο και κρίσιμο ζήτημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.