Kαταγγελία αναγνώστη στο kozan.gr: Άγνωστος/οι “σκάνε” λάστιχα αυτοκινήτων που είναι σταθμευμένα στην Πλατεία Αλώνια στην Κοζάνη

19 Σεπτεμβρίου 2017
10:28

Καλημερα γνωριζετε ότι στην πλατεια αλωνια κυκλοφορει τύπος που σκάει λάστιχα αυτοκινητων. Είμαι το 5ο ή 6ο θύμα. Παρακαλω την κοινοποιηση για τη γνωστοποίηση του θέματος.

12 σχόλια

  • ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΚΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ 4 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.ΡΩΤΗΣΑ ΕΑΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ

  • την προηγουμενη βδομαδα το μαθαμε και μεις. Εχει σχεδον τρεισ μηνες που συμβαινει αυτο. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. τοσο καιρο δεν το ειχε αναφερει κανεις. Προσοχη μεγαλη συμβαινει μερα μεσημερι

  • λοιπον ειμαι και εγω ενα απο τα θυματα. μου εσκασε το ενα λαστιχο απο την πλευρα του οδηγου σε δυο σημεια πιθανον με σουγια ή κατσαβιδι.ενημερωσα την ασφαλεια κοζανης.υπαρχουν αρκετα θυματα.πρεπει να βρεθει ο υπαιτιος και να τιμωρηθει και να πληρωσει τις ζημιες.

  • Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Πρέπει να βρεθεί άμεσα. Μπορεί να μην αποτελειώσει εντελώς κάποιο λάστιχο και να βγει στο δρόμο κανένας χριστιανός με μισοσκασμένο λάστιχο. Έλεος. Καμία κάμερα δεν παίζει εκεί;

  • Σε μας συνέβη 5 φορές την τελευταία τριετία που μέναμε εκεί! Από όσο γνωρίζω συνέβη σε τουλάχιστον 2 ακόμα άτομα.
    Απευθυνθήκαμε στην αστυνομία και μας είπανε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αν δεν τον πιάσουμε επ΄ αυτοφόρω και μάλιστα με μάρτυρες! Συζητήσαμε και για κάμερα, αλλά πάλι από την αστυνομία μας είπαν ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το υλικό καταγραφής στο δικαστήριο (αν τον καταγράψουμε) γιατί είναι παράνομο!! Είναι τρέλα η όλη ιστορία και δεν βγάλαμε άκρη!

  • Σε εμένα έσκασε κάποιος τα λάστιχα απο την πλευρά του συνοδηγού.Αυτο έγινε τέλος Ιουλίου και το αυτοκίνητο το είχα σταθμευμένο στην πλατεία Λασανη.Συγκεκριμενα δίπλα απο έναν κάδο που ειναι στο μαγαζί του Πλοσκα με τα εποχιακά.Ρωτησα τους γείτονες αλλά δεν ξέρανε κατι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.