kozan.gr: Πανελλήνια τηλεοπτική προβολή για το πάρκο του Αγίου Παντελεήμονα με τα ελάφια στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης (Βίντεο)

19 Σεπτεμβρίου 2017
16:03

Πανελλήνια τηλεοπτική προβολή για το πάρκο του Αγίου Παντελεήμονα με τα ελάφια στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης. Δείτε το βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον:

8 σχόλια

  • Όντως…φανταστικό το πάρκο με τα ελάφια…αλλά μια μικρή παρατήρηση στον αγαπητό πρόεδρο….Το πάρκο του Αγίου παντελεήμωνα φτιάχτηκε επι κοινότητας κ επι προεδρίας Κ.Τηλεμαχου Τοπαλίδη & ΟΧΙ επι δήμου ελλησπόντου….το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είναι ανιστόρητος ή έχει κολλημένη μνήμη πολιτικής. Υ.Γ. Ελπίζω ότι ήταν στιγμή ενθουσιασμού & απροσεξίας.

    • Γιατί αμφισβητείτε το σχόλιο του Ανώνυμου στις 19/9. Ο Τοπαλίδης δεν έκανε το “πάρκο” του Αγίου Παντελεήμονα; Προφανώς δεν είστε κάτοικος του χωριού ή απλά θέλετε να διαστρεβλώσετε την πραγματικότητα!

  • ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΕΣΩ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ;ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΗΘΑ Η ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

  • Θέλω να επισημάνω πως είναι τραγικό να αναφέρονται πράγματα και ιστορίες που δεν είναι πραγματικότητα.Είναι μέγα λάθος από μέρος της δημοσιογράφου της εκπομπής που έγινε το ρεπορτάζ το ότι δεν ρώτησε κατοίκους του χωριού για το πάρκο και αρκέστηκε σε αυτά που είπε ο πρόεδρος.

  • ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΈΠΤΗΣ ΤΟΥ ΠΆΡΚΟΥ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΆΦΙΑ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΠΆΡΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΘΈΣΗ ΣΤΟ ΌΛΟ ΘΈΜΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ.ΕΊΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΌ ΑΠΌ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΌΕΔΡΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΏΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ.ΣΑΝ ΣΩΣΤΉ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΉΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΉ ΝΑ ΦΑΝΕΊ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.