Έτοιμο, για τη νέα χρόνια, το δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας – Τι δηλώνει ο δήμαρχος Εορδαίας, Σάββας Ζαμανίδης

20 Σεπτεμβρίου 2017
14:00

Έτοιμο, για τη νέα χρόνια, το δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας. Τι δηλώνει, στο West Channel, ο δήμαρχος Εορδαίας, Σάββας Ζαμανίδης:

9 σχόλια

  • Εδώ στην Κοζάνη…. 100 χρόνια πίσω. Όταν το επίπεδο είναι χαμηλό…. Ας μας γίνει μάθημα για το μέλλον γιατί κ ακούγονται ονόματα αναλογου επιπέδου.

  • Κοζάνη και Πτολεμαΐδα ένας δήμος. Πρώτα διοικητικά και μετά από 5-10 χρόνια και οικιστικά. Ο χρόνος τελειώνει και οι συνέπειες και για τις δύο πόλεις ανυπολόγιστες. Ξυπνήστε.

  • Πόσα χρόνια μπροστά η πτολεμαιδα και σε αυτό το επίπεδο του μαζικού αθλητισμού .
    Σεβασμός στον δημότη που θέλει και έχει ανάγκη να αθληθεί , στο μικρό παιδί , στον αθλητή .
    Σε αντίθεση με την Κοζάνη που ακόμα δεν είναι σε θέση , στον Δήμο , να κάνουν το αυτονόητο . Τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις ασφαλής στους δημότες .
    Κρίμα …πραγματικά

    • Όταν η Πτολεμαίδα έκανε κολυμβητήριο που ήταν η Κοζάνη? Γιατί η Λευκόβρυση έμεινε για 8 χρόνια κλειστή και ούτε ένας δεν έλεγε τίποτα? Όταν η Γ.Γ. Αθλητισμού είπε να κάνει 50άρα στη ΖΕΠ, γιατί δεν είπε ο Δήμος ότι είναι απίθανο να γίνει και δε ζήτησε να γίνει αλλού.
      Γιατί το κολυμβητήριο τόσα χρόνια είχε μηδενικά έσοδα?
      Γιατί οι μπασκέτες στο ΔΑΚ ήταν ίδιες τα τελευταία 15 χρόνια καιτο τσιμέντο διαλυμένο?
      Γιατί το τένις κάτω ήταν διαλυμμένο?
      Γιατί, γιατί, γιατί?
      Και αυτά όλα όταν υπήρχαν παράδες και μάλιστα πολλές.
      Αυτά είναι τα αυτονόητα
      Κρίμα

      • Κόψτε τις βλακείες. Έχει δίκιο ο φίλος Απόστολος. Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι παντού τραγικά και στον αθλητισμό. Συνένωση της Κοζάνης με την Πτολεμαΐδα για την δημιουργία ενός μεγάλου μητροπολιτικού δήμου. Έτσι θα πρέπει να ζήσουν τα παιδιά μας.

  • Έχουμε πολλή πλάκα πάντως. Εμείς οι Πτολεμαϊδιώτες επαινούμε τα καλά της Κοζάνης κι εσείς οι Κοζανίτες θαυμάζετε τα καλά της Πτολεμαΐδας. Ο καθένας όμως τα δικά του ξέρει….

    • Σωστος. Ο καθενας κοιταει το σπιτι του γειτονα. Παω στοιχημα πως ο οποιοσδηποτε εκ Κοζανης αποφασιζε να μετακομισει στην Πτολεμαιδα, θα την ειχε κανει με ελαφρα πηδηματακια στην εβδομαδα πανω!
      Πτολεμαιδα = πολη της απραξιας, της απαξιωσης των παντων.
      Πολιτισμος μηδεν.
      Στα πανηγυρια πρωτοι! Προτιμουμε να εχουμε γεματα καφε, ανοικτα μπαρ μεχρι τα ξημερωματα και τιποτα αλλο. Ευτυχως που υπαρχουν 1-2 θεατρικες ομαδες (ιδιωτικη πρωτοβουλια) και 2-3 υπαλληλοι του δημου που ασχολουνται με τα πολιτιστικα και υπεβαινουν εαυτον κρατωντας ζωντανη λιγο την φλογα της αισιοδοξιας, αλλα τι τα θες…
      Τουλαχιστον στην Κοζανη κατι κινειται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.