-Ως χάρτινος πύργος κατέρρευσε η συντονισμένη επιχείρηση κατασκευής ενόχων από Μαρινάκη – Κουρτάκη

-Στο κενό και οι ισχυρισμοί για δήθεν προσπάθεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας να πιέσει και να παγιδεύσει τον Γιαννουσάκη.

-Έκθετος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κ. Μητσοτάκης και ο αντιπρόεδρος Άδ. Γεωργιάδης που λειτούργησαν ως βραχίονας των εμπόρων ηρωίνης.

Με την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας όπου έλαμψε η αλήθεια και κατέρρευσε η «μαύρη» συντονισμένη επιχείρηση κατασκευής ενόχων στην έρευνα για την υπόθεση του ναρκόπλοιου ΝΟΟR 1, oι καταγγελίες του ισοβίτη Ευθύμη Γιαννουσάκη και του επικεφαλής της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» Γιάννη Κουρτάκη περί δήθεν πιέσεων του ώστε να εμπλέξουν στην υπόθεση τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη τίθενται όλες στο αρχείο ως αβάσιμες.

Παράλληλα η απόφαση είναι και πολιτικό «χαστούκι» στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη που έσπευσε στη Βουλή και στα τηλεοπτικά παράθυρα ιδιαίτερα δια του αντιπροέδρου του κόμματος Αδωνη Γεωργιάδη, να υιοθετήσει και να ενσωματώσει πολιτικά την επιχειρηματολογία της πλευράς Μαρινάκη στην υπόθεση του NOOR1 και της διακίνησης των τριών τόνων ηρωίνης.

Μετά την απόφαση δικαίωσης ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος δήλωσε σχετικά: «Στα βαλτόνερα ηρωίνης της εγκληματικής οργάνωσης του Noor1, με την οποία συστρατεύονται υπεράνω κάθε υποψίας εφοπλιστικά, μιντιακά και πολιτικά συμφέροντα, που δρουν αδίστακτα σε βάρος της Δικαιοσύνης, και μετέρχονται κάθε έκνομο μέσο, για την συγκάλυψη των πρωταγωνιστικών της μελών, έπεσαν οι παντελώς ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί των ταυτισμένων με τα συμφέροντα της Ν.Δ. εφοπλιστή, Ευάγγελου Μαρινάκη, και του εκδότη, Ιωάννη Κουρτάκη.

Σήμερα, μετά από ενδελεχή έρευνα της Δικαιοσύνης, κατέπεσε η σκευωρία που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν σε βάρος μου. Η Εισαγγελία Εφετών Πειραιώς έθεσε στο αρχείο τις μηνυτήριες αναφορές του δίδυμου των Παραπολιτικών, καθώς και του ήδη καταδικασμένου ισόβια για την υπόθεση του Noor1 κρατούμενου, και διέταξε έρευνα για όσα αδικήματα τελέστηκαν σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος της κ. Εισαγγελέως και του λιμενικού υπαλλήλου.

Οι παρακρατικές μέθοδοι, των παράνομων υποκλοπών, των εκβιασμών, των απειλών, των δωροδοκιών, και των πάσης φύσεως ποινικών αδικημάτων, που μετέρχεται η αντεθνική και άκρως επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, αφού εισχώρησε και διάβρωσε κάθε τομέα της δημόσιας δράσης, είναι πλέον ή βέβαιον ότι θα παταχθούν από τη Δικαιοσύνη με κάθε πρόσφορο μέσο.

Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διαβεβαιώνω κάθε πολίτη ότι δεν εκβιάζομαι, και δεν πρόκειται να υπαναχωρήσω από τις θέσεις μου και από την προσωπική και πολιτική στάση ζωής να επιθυμώ την κάθαρση, και δη σε υποθέσεις μείζονος δημοσίου συμφέροντος και εθνικής ασφάλειας. Η οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής μου, από οποιονδήποτε κι εάν προέρχεται, θα καταπέσει στο κενό, και θα τους συμπαρασύρει στα ίδια βαλτόνερα της πολιτικής εξαθλίωσης και κατάντιας.

Η πράξη αρχειοθέτησης του κ. Εισαγγελέα Εφετών Πειραιώς αποτελεί ισχυρό ράπισμα στο διευθυντήριο της πολιτικής σκευωρίας σε βάρος μου. Οι παραπολιτικοί συκοφάντες, οι μαριναρισμένοι με το συμβόλαιο εξόντωσής μου, θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού καταφύγιο πλέον, αφού τα χέρια της Ν.Δ. είναι πλέον δεμένα, όπως και τα δικά τους».

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ