Πρόγραμμα πρόσκληση για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα, στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στο Μπούρινο, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

21 Σεπτεμβρίου 2017
10:59
Κανένα σχόλιο

Για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στο Μπούρινο, το οποίο βρίσκεται 4 χλμ. από την Τοπική Κοινότητα Χρωμίου του Δήμου Κοζάνης, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

1) Ώρα 9:00 Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Μπούρινου.

2) Ώρα 10:30 Επίσημη Δοξολογία και Επιμνημόσυνη Δέηση στον Aύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου.

3) Κατάθεση στεφάνων.

4) Χαιρετισμοί Επισήμων.

5) Ομιλία με θέμα: «Ο Μακεδονικός Αγώνας» από τον κ. Παναγιώτη Μπασιά, Συνταξιούχο Δάσκαλο.

6) Τραγούδια για το Μακεδονικό Αγώνα από τη χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών και στη συνέχεια Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από χορευτικά τμήματα Συλλόγων της περιοχής.

7) Περιήγηση στους χώρους του Μουσείου.

8) Προσφορά παραδοσιακού γεύματος στους παρευρισκόμενους.

10) Στις παραπάνω εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν οι τοπικές Αρχές, καθώς και όλοι οι Πολίτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.