Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης: Ανοιχτό σεμινάριο γνωριμίας με την Jazz και την Παράδοση.

22 Σεπτεμβρίου 2017
14:10
Κανένα σχόλιο

Παρουσίαση μαθημάτων – Γνωριμία με τους καθηγητές.

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης διοργανώνει ένα διήμερο παρουσίασης των τμημάτων Jazz και Παραδοσιακής μουσικής. Οι υπεύθυνοι καθηγητές του τμήματος θα κάνουν παρουσίαση των μαθημάτων που θα διδάξουν έτσι ώστε ο κάθε παρευρισκόμενος να έχει μια πλήρη ενημέρωση – άποψη για το μάθημα που ενδεχομένως θα θελήσει να παρακολουθήσει. Τα όργανα-μαθήματα που θα παρουσιάσουν οι καθηγητές στο τμήμα Jazz είναι: Κιθάρα, Μπάσο, Τρομπέτα, Σαξόφωνο, Πιάνο και φυσικά ένας ολόκληρος κύκλος θεωρητικών μαθημάτων (Αρμονία,Τάσεις & Μορφές της Jazz ,Ιστορία κλπ.). Το πολύ σημαντικό είναι ότι θα υπάρχουν και μαθήματα τα οποία δεν προαπαιτούν μουσικές γνώσεις και μπορεί ο καθένας που ενδιαφέρεται γι’ αυτό το είδος μουσικής να τα παρακολουθήσει εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του ιστορικά-θεωρητικά.

Στο τμήμα της Παραδοσιακής μουσικής τα όργανα-μαθήματα που θα παρουσιάσουν οι καθηγητές είναι : Βιολί , Μπουζούκι , Κλαρίνο , Σάζι , Ποντιακή Λύρα, Βυζαντινή Μουσική και για πρώτη φορά θεωρητικός κύκλος μαθημάτων. Επίσης ανακοινώνουμε και την ίδρυση Παραδοσιακής Χορωδίας υπο την Διεύθυνση του Βασίλη Δόντσιου καθηγητή του τμήματος Βυζαντινής Μουσικής η οποία είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό. Πληροφορίες θα δοθούν στην παρουσίαση.
Η παρουσιάσεις θα γίνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου και ώρα 7.00μ.μ.

Παραδοσιακή Μουσική : 27 Σεπτεμβρίου 2017

Jazz τμήμα : 28 Σεπτεμβρίου 2017

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη καθότι ο χαρακτήρας του σεμιναρίου είναι καθαρά ενημερωτικός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.