Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5χ5 από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

22 Σεπτεμβρίου 2017
15:13
Κανένα σχόλιο

Διοργάνωση Φιλανθρωπικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5χ5 από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα συγκεντρωθούν είδη

για τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργανώνει το “2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5×5” Τοπικών Διοικήσεων Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας) το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Εν Άθλω” στο 2ο χλμ Κοζάνης Αργίλου (πίσω από το εργοστάσιο ALFA).

Στόχος της διοργάνωσης είναι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να προσφερθούν στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο πλαίσιο του Τουρνουά θα πραγματοποιηθούν και αγώνες μεταξύ των παιδικών Ακαδημιών Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ -ΔΑΝΑΟΙ

Το Πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

16:00′-17:00′

1ος & 2ος Αγώνας

17:00′-18:00′

Αγώνας Παιδικών Ακαδημιών

18:00′-19:00′

Μικρός τελικός

19:00′-20:00′

Μεγάλος τελικός

20:00′-20:30′

Απονομές

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών της οποίας μέλος είναι η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης, αριθμεί περισσότερα από 400.000 μέλη σε 66 χώρες του κόσμου, ιδρύθηκε το 1950 στην Αγγλία και είναι η μοναδική παγκόσμια οργάνωση αστυνομικών, χωρίς διακρίσεις βαθμού, γλώσσας, φυλής, θρησκείας και χωρίς συνδικαλιστικές ή πολιτικές επιδιώξεις.

Έμβλημα της η φράση «SERVO PER AMIKECO» που στην Εσπεράντο σημαίνει «ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» και μεταξύ των άλλων επιδιώξεών της είναι η προσφορά πολύπλευρης συνδρομής στο κοινωνικό σύνολο, καθώς και η ανάπτυξη και καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.