Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των φετινών εμφανίσεων του Μακεδονικού Κοζάνης (Φωτογραφίες)

23 Σεπτεμβρίου 2017
10:36

Την Παρασκευή το βράδυ στο  caffe bar GAZI, έγινε η παρουσίαση των φετινών εμφανίσεων του Μακεδονικού Κοζάνης.   Ο Μακεδονικός Κοζάνης  δυναμώνει συνεχώς.  Δε θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ όμως χωρίς τους ανθρώπους που νοιάζονται για την ομάδα αυτή, φιλάθλους και χορηγούς. Η συνδρομή σας, με τον ξεχωριστό τρόπο του καθενός, είναι πολύτιμη για εμάς. Αναγνωρίζουμε τη βοήθεια όλων σας στην προσπάθεια της ομάδος μας.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης αισθάνεται  την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους του φιλάθλους που βοήθησαν είτε με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας είτε με άλλους τρόπους.

Ευχαριστεί  επίσης τις παρακάτω  επιχειρήσεις για την σημαντική προσφορά τους στον σύλλογο.

Είμαστε πολύ τυχεροί που σας έχουμε δίπλα μας και με τις ευγενικές προσφορές σας στηρίζεται την προσπάθεια μας και  ανεβάζεται  το ιστορικό όνομα του Μακεδονικού Κοζάνης ακόμα πιο ψηλά.

Φέτος μας βοήθησαν  και τους  ευχαριστούμε δημόσια:

Η ιστοσελίδα Kozan.gr

Το καφέ μπαρ Γκάζι

Το Endo caffe

Η πιτσαρία Τίπ Τοπ

Τα αλλαντικά Τσιώνης

 η επιχείρηση Γάλα ημέρας Λευκάρων (Τριαντάφυλλος)
Το καφέ μπαρ Πινέλο
το τσιπουράδικο – μεζεδοπωλείο Τζίτζικας και Μέρμηγκας

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.