Αντιπροσωπία του Δ.Σ του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης ‘Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ’ επισκέφτηκε Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού Αντώνη Δασκαλόπουλο (Δελτίο τύπου)

27 Σεπτεμβρίου 2017
05:49

Αντιπροσωπία του Δ.Σ του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης ‘Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ’ επισκέφτηκε στο γραφείο του τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού συμπατριώτη μας κύριο Αντώνη Δασκαλόπουλο, τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με το αντικείμενο του, αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος.

Ο Σύλλογος μας θα είναι πάντα παρόν με προτάσεις, και πρωτοβουλίες συμβάλλοντας ώστε να καταστεί επιτυχημένη η θητεία του Γρεβενιώτη Αντιπεριφερειάρχη.

O Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος Μπουκάλης Δημήτριος

2 σχόλια

  • Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τις προτάσεις του Συλλόγου στον αντιπεριφερειάρχη και ποιες ήταν οι θέσεις του τελευταίου πάνω σ’ αυτές.

  • Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες;

    Ενας θεσμός δυστυχώς τελειως αποτυχημένος
    χωρίς αρμοδιότητες χωρίς διαχείρηση
    Για το θεαθηναι και την αντιμισθία

    Και κανουμε και ενα δελτιο τυπου οτι μας επισκεφτηκε ενας σύλλογος να μας ευχηθεί
    (Δεν ειναι κακο να μας επισκεφτονται φιλοι αλλά το δελτιο τυπου σε τι χρειαζεται να το κανετε να μας πειτε οτι εχετε δραστηριοτητα κ Δασκαλόπουλε;)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.