Ανακοίνωση Δήμου Κοζάνης για παραλαβή, από κτηνοτρόφους, εντύπων τελών βοσκής έτους 2016

28 Σεπτεμβρίου 2017
09:09
Κανένα σχόλιο

Καλούνται οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Κοζάνης οι οποίοι κάνουν χρήση βοσκότοπου και το έχουν δηλώσει στο ΟΣΔΕ, να παραλάβουν τα έντυπα τελών βοσκής έτους 2016 από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Σημειώνουμε ότι, ειδικά για τους κτηνοτρόφους που έχουν έδρα την πόλη της Κοζάνης, τα έντυπα αυτά θα χορηγούνται από την Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης- Π. Χαρίση 6 (3ος όροφος)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα μπορείτε να απευθύνεστε στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και στους γραμματείς στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων.

Σχετική ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στα Δημοτικά Καταστήματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.