Ταχύρυθμα τμήματα Ισπανικών για αρχάριους στο ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης

28 Σεπτεμβρίου 2017
10:35

¿ Θεθ να κολλήθει η γλώθθα θου στο «θου ?

Έλα στα ταχύρυθμα τμήματα Ισπανικών στο ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης

και μάθε την επίσημη γλώσσα των 20 κρατών και των 570 εκατομμυρίων ομιλούντων.

Γνώρισε τις ιδιαιτερότητες αυτής της όμορφης και δημοφιλούς γλώσσας που κάνει αίσθηση με την κουλτούρα, την μουσική και την κουζίνα της.

Τα ισπανικά ή καστιλιανικά είναι η δεύτερη γλώσσα στον κόσμο σε αριθμό ομιλητών ως μητρική γλώσσα. Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα από περίπου 560 εκατομμύρια ανθρώπους. Θεωρείται η δεύτερη πιθανώς σημαντική γλώσσα μετά την αγγλική σε ό,τι αφορά τον δυτικό κόσμο, χάρη στην αυξανόμενη χρήση της στις ΗΠΑ, της σχετικής επιβολής της στην εκπαίδευση, της αυξανόμενης οικονομίας του ισπανόφωνου κόσμου, της επιρροής της στη μουσική βιομηχανία και την παγκόσμια λογοτεχνία.

Εισηγήτρια : Παυλίδου Λεμονιά

Διεξαγωγή : 2ώρες/εβδομάδα (Παρασκευή)

Διάρκεια : 32ώρες/4μήνες

Πληροφορίες / Δήλωση συμμετοχής εδώ http://elkedimkozani.wixsite.com/elkedimkozani/spain

Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.