kozan.gr: Π. Βρυζίδου: «Δεν υπάρχει η δυνατότητα αποταμίευσης χρημάτων στους Δήμους για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Πάντα υπάρχουν οι έκτακτες ανάγκες» (Bίντεο & Φωτογραφίες)   

28 Σεπτεμβρίου 2017
16:18
Κανένα σχόλιο

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. Συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα της επιστολής του Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής του ΥΠΟΙΚ για μεταφορά διαθεσίμων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και ο οδικός χάρτης μετάβασης της Δυτικής Μακεδονίας σε συνθήκες χαμηλής λιγνιτικής εξάρτησης. Η αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Δ.Μ. κ. Π. Βρυζίδου σημείωσε πως: «Δεν υπάρχει η δυνατότητα αποταμίευσης χρημάτων στους Δήμους για μεγάλα χρονικά διαστήματα», ενώ μιλώντας για τον οδικό χάρτη μετάβασης της Δυτικής Μακεδονίας σε συνθήκες χαμηλής λιγνιτικής εξάρτησης, τόνισε: «Γίνεται μια κουβέντα για μεγάλο χρονικό διάστημα και από το Δ.Σ. της ΠΕΔ και από τους ενεργειακούς Δήμους. Η περιοχή μας πρέπει να στηριχτεί, καθώς η παραγωγή του λιγνίτη μειώνεται και θα μειωθεί».

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.