Εορδαία: Πλεόνασμα άνω των 3 εκατομμυρίων στο Δήμο

29 Σεπτεμβρίου 2017
10:40

Στα 3 εκατομμύρια 337 χιλιάδες Ευρώ ανέρχεται το πλεόνασμα του Δήμου Εορδαίας κατά το οικονομικό έτος 2016, παρουσιάζοντας αύξηση έναντι της προηγούμενης χρονιάς της τάξης των 2 εκατομμυρίων 200 χιλιάδων Ευρώ. Όπως ανέφερε χθες βράδυ, στην ειδική συνεδρίαση του  Δημοτικού  Συμβουλίου  Εορδαίας, κατά την συζήτηση του θέματος « Έγκριση απολογισμού – ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικού έτους 2016»,  ο ορκωτός λογιστής Γιώργος Αστρινάκης, το πλεόνασμα οφείλεται στη μείωση των εξόδων, στην αύξηση των επιχορηγήσεων από τον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς επίσης και από την αξία των έργων, κατά 2, 5 εκατομμύρια περισσότερα από το 2015. Εξέφρασε ωστόσο επιφυλάξεις λόγω ελλείψεων κάποιων στοιχείων, ανείσπρακτων οφειλών, αλλά και απαντήσεων που δεν πήρε από τις τεχνικές υπηρεσίες. Το θέμα εγκρίθηκε με 15 θετικές , 1 αρνητική, και 7 λευκές, ψήφους

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

3 σχόλια

  • Ολη η πολη στο ελεος του θεου, ολα τα εργα που γινονται προερχονται απο τους προηγουμενους με πορους που εξασφαλιστηκαν τοτε.
    Η σημερινη δημοτικη αρχη τι εργο εχει να επιδειξει;
    ΜΗΔΕΝ κυριοι!
    Μαζευτε τα χρηματα λοιπον κατω απο το στρωμα, μην κανεντε κανενα εργο, μην αλλαξετε καν μια λαμπα. Μην στελεχωνετε τις υπηρεσιες, μην ξοδευετε για συντηρηση υποδομων και μηχανηματων.
    ΟΧΙ
    Βαλτε τα στην ακρη. Να ερθει ο επομενος να γινει μαγκας και να πουμε του Ζαμανιδη, βρε τι καλος δημαρχος; Ενα σωρο λεφτα αφησε. Κι ας ερημωσε η πολη, κι ας μην θελει κανεις πλεον να ζησει σ’αυτην, ακομη κι αυτοι που την αγαπησαν.
    Υπομονη μεχρι το 2019.
    “Προσδοκω δημαρχο-ηγετη”
    Ειδωμεν!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.