Χρήστος Μπγιάλας: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 280.000 ευρώ στον Δήμο Γρεβενών, για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

29 Σεπτεμβρίου 2017
11:48

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μετά από συνάντηση που είχε  την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, με τον Δήμαρχο Γρεβενών, Γιώργο Δασταμάνη και με τον Βουλευτή Γρεβενών Χρήστο Μπγιάλα, υπέγραψε σήμερα 28/09/2017 έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 280.000 ευρώ στον Δήμο Γρεβενών, αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της λειψυδρίας στα ορεινά χωριά του Δήμου Γρεβενών που αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα.

Ένα σχόλιο

  • Χρήστο,αυτό το κακόηχο γ δεν μπορείς να το αφαιρέσεις; Οι σχεδόν συνεπώνυμοί σου στο Παλαιό Σκυλίτσι Ημαθίας δεν το έχουν και πιθανόν να μην το είχαν ποτέ.
    Μπιάλας λοιπόν.πόσο πιο ωραία ακούγεται!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.