Tι ώρα θα ηχήσουν – και για ποιο λόγο – αύριο Τρίτη οι σειρήνες συναγερμού Πολιτικής Άμυνας

2 Οκτωβρίου 2017
12:34

Ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη (03.10.2017) στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, ως εξής:

  • Στις 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης).

  • Στις 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα και δεν συντρέχει κανένας λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

3 σχόλια

  • Επί χρόνια γίνεται δοκιμαστική χρήση των σειρήνων χωρίς καμία λογική, αφού ακόμα και αν υποθέσουμε πως κάποτε ίσως σημάνουν πραγματικά κανείς δε ξέρει τι θα πρέπει να κάνει ή που να πάει.
    Γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν καταφύγια ούτε και εκπαίδευση σχετική, άρα είτε χτυπήσουν είτε όχι σε περίπτωση ανάγκης όλοι θα κάνουν ότι θα έκαναν έτσι και αλλιώς θα αναρωτιούνται τι συμβαίνει..
    Χώρια πως το δίκτυο των σειρήνων δεν έχει επεκταθεί αντίστοιχα με τον πολεοδομικό ιστό της πόλης με αποτέλεσμα να ακούγονται μόνο κοντά στο κέντρο της Κοζάνης…

  • θα ηχησουν στις 11.00 γιατι ως γνωστον ποτέ ενας πολεμος δεν ξεκιναει στις 09.00 ή στις 17.00 χαχαχαχαχααχααχαχααχαχααχααχαχα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.