O Υπάτιος Πατμανόγλου μιλάει για την αντίδραση του μετά το δυστύχημα στην εθνική οδό (Βίντεο)

2 Οκτωβρίου 2017
16:41

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που είδε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων να αλλάζει ολόκληρη η ζωή του χάνοντας σύζυγο και παιδί, στο τροχαίο δυστύχημα της Εθνικής Οδού, μίλησε για πρώτη φορά σήμερα για τις τραγικές αυτές στιγμές αλλά και για την αντίδρασή του, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

«Θέλω να αποδείξω στην κοινωνία μας ότι μετά την καταστροφή μου, με τη βοήθεια του Θεού και τη δική μου θέληση ξαναγεννιέμαι από τις στάχτες μου… Δεν θέλω να μείνω στην απομόνωση… Είμαι ζωντανός, είμαι αρτιμελής, έχω τα μυαλά μου 400 και η κοινωνία δεν μπορεί να με αποδεχθεί…» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η κοινωνία δεν μπορεί να με αποδεχτεί. Σου λέει αυτός γιατί είναι έτσι. Έχει πάρει τίποτα; Δεν έχω πάρει ούτε μια ουσία. Ούτε ένα ντεπόν. Ήθελα τον πόνο μου να τον δω κατάματα. Ήθελα την θλίψη μου να την κοιτάξω στα μάτια και να δω πώς θα την πολεμήσω όχι πώς θα με πολεμήσει η θλίψη εμένα».

Παράλληλα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου περιέγραψε τα όσα έζησε και είδε την ώρα που η Πόρσε του Γιώργου Βακάκη έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του στο οποίο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα η σύζυγός τους και ο μικρός του γιος.

«Ζω για δευτερόλεπτα. Μου ήρθε όλη η φωτιά από πίσω. Δεν έχει ήχο το βίντεο, αν ακούγατε ήχο θα ήταν ακόμα χειρότερο. Οι εκρήξεις που γινόντουσαν ήταν εκκωφαντικές. Μόνο το μπαμ που άκουσα, κατάλαβα τι έγινε. Ήτανε πολύ δυνατή η έκρηξη. Μόνο το ωστικό κύμα που έφαγα πίσω από την πλάτη μου… Ζω… Ήταν ένα θαύμα για μένα. Πέρασα μέσα από την φωτιά και δεν κάηκα. Δεν μπορούσα να πλησιάσω το αυτοκίνητο από τις εκρήξεις που γινόντουσαν. Οι ήχοι ήταν τρομακτικοί. Το αυτοκίνητο ήρθε σαν οβίδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΡΧΙΚΗ

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.