kozan.gr: Γ. Σβώλης: “Μετάνιωσα που στήριξα τον Απόστολο Τζιτζικώστα – H NΔ έπρεπε να διαγράψει τον Φώτη Κεχαγιά – Μαγκιά του Χάρη Κάτανα, που ομολόγησε τα λάθη του”

3 Οκτωβρίου 2017
09:09

Μιλώντας στην χθεσινοβραδινή (2/10) εκπομπή “Επί παντός” του Top Channel, ο περιφερειακός σύμβουλος και στέλεχος της ΝΔ, Γιώργος Σβώλης δήλωσε πως στηρίζει Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και ότι μετάνιωσε, που στις εσωκομματικές εκλογές, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος, στήριξε Απόστολο Τζιτζικώστα. Σ’ ερώτηση για τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Φ. Κεχαγιά και το γεγονός ότι ο τελευταίος δηλώνει στέλεχος της ΝΔ, αλλά, την ίδια στιγμή, πολιτεύεται με πρόσωπα που ανήκουν σε άλλους κομματικούς χώρους, ο κ. Σβώλης, απάντησε, πως: “κομματικό όργανο που πολιτεύεται σε θεσμικό όργανο που είναι απέναντι από ‘κει που στηρίζει ο πολιτικός του χώρος πρέπει να διαγράφεται”. Όσο για τον Χ. Κάτανα και την ένταξή του στη ΝΔ, εμφανίστηκε θετικός αναγνωρίζοντας στον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι είχε τη “μαγκιά” να αναγνωρίσει τα λάθη του. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

16 σχόλια

  • ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ(ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ(ΗΜΕΤΕΡΟΙ)!

    ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
    ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ.

  • Σας ελεγε στα 4 σας ελεγες πουλημενους σας ελεγε γερμανοτσολιάδες και ο κυριος σβωλης λεει ε δεν πείραζε αφου ήμασταν γιατί να τον κρύψουμε άλλωστε. Τα σχολια εκει στην νεα δημοκρατία δικα σας να τους χαίρεστε ?

  • Αφού τον συγχωρέσε και ο Σβώλης, ε τότε να στηρίξουμε τον κ. Κάτανα. Όσοι άλλοι πολιτικά αμαρτωλοί ενδιαφέρεστε για άφεση πολιτικών αμαρτιών απευθυνθείτε στον κ. Σβώλοι (στις δύο κωλοτούμπες η μία δωρεάν!)

  • Δηλ. κράζουμε τον Κεχαγιά και συγχωρούμε τον Κάτανα? Δεν είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα πράγματα.
    Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον Κεχαγιά, ο ένας κατέβηκε σε ένα τοπικό ψηφοδέλτιο, λόγω της προσωπικής κόντρας με το Δακή ουσιαστικά κι ο άλλος από το βήμα της Βουλής έβριζε τη ΝΔ, που τώρα “γλύφει”, γιατί εκεί βλέπει και “φυσάει” ο αέρας. Και βέβαια, ο κ. Κάτανας δεν μας λέει , τι θα έκανε αν είχε εκλεγεί βουλευτής το Σεπτέμβριο του 2015. Θα έλεγε όσα λέει τώρα?

    • ο κάτανας που στις προεκλογικές του εκστρατείες έλεγε θα βάλει την μιση ΝΔ φυλακή επειδή υπέγραψαν μνημόνια και που έμεινε πιστός στον Καμμένο μέχρι που ο κόσμος δεν τον εξέλεξε και μόλις δεν εξελέγει παραιτήθηκε , αλλά πλέον η παραίτηση του δεν είχε καμία αξία απο την στιγμή που είχε ήδη ψηφίσει μνημόνιο…

  • Αναφέρεται στον Τζιτζικώστα, αναφέρεται στον Κεχαγιά, εσείς πάλι με τον Κάτανα ασχολείστε. Μα τόσο εφιάλτης, σας έχει γίνει αυτός ο Κάτανας? Μήπως τελικά θα σας πάρει και τα σώβρακα εάν κατέβει υποψήφιος κι αυτός είναι ο λόγος που δεν τον θέλετε, όπως ο διάβολος το λιβάνι?

  • Δυο μετρα και δυο σταθμά και λόγια σε πλήρη αντίφαση, σκληρή κριτική σε κάποιους και χάιδεμα και κλείσιμο ματιού στο φιλαράκι απο τον εμπορικό σύλλογο ετσι είναι αυτά…αλλά δυστυχώς αυτές οι αντιφάσεις ελαττώνουν το κύρος των λεγομένων …

  • Μπραβο κ. Σβωλη που τα λες εξω απο τα δοντια.Πολλοι γνωριζουν τις αληθειες και πως ειναι πραγματικα τα γεγονοτα αλλα δεν τολμουν να μιλησουν. Μπραβο σας για την τολμη σας που στηριζετε εμμεσα τον κ. Κατανα για το συγνωμη που ζητησε γιατι το συγνωμη ειναι πραξη των ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    • Τοσο ευκολα πουλατε όνειρα ελπίδα πιστεύω. Τοσο ευκολα ξεχνατε το χθες.επομενο ζήτω το μνημόνιο ζήτω και πάντα ανεργία ζήτω τα 500 ευρω βασικός μισθός. Αλλα τα γεγονότα τρέχουν και τα χειρότερα δεν εχουν έρθει αλλα ευτυχώς θα έρθουν σύντομα.

  • Γιώργο μάγκας είναι ο Κεχαγιάς κοίτα πως τον τραβάει τον Καρυπίδη ότι θέλει κάνει αυτός είναι γεννημένος αρχηγός όταν βρίσκει Ανθρώπους σαν το Θοδωρή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.