ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Τα μέλη του Περιαστικού Λαχανόκηπου Κοζάνης στηρίζουν το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών

3 Οκτωβρίου 2017
12:20

Τα μέλη του Περιαστικού Λαχανόκηπου Κοζάνης έλαβαν την απόφαση και διέθεσαν τη συνολική παραγωγή μιας ολόκληρης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, για τις ανάγκες του Συσσιτίου Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης.

Ανάμεσα στους βασικούς καταστατικούς στόχος της λειτουργίας του Περιαστικού Λαχανόκηπου Κοζάνης είναι η απόδοση κοινωνικού μερίσματος κυκλικά στις κοινωνικές δομές της ευρύτερης περιοχής που θα εκδηλώσουν το αντίστοιχο ενδιαφέρον.

Η αντίληψη πως η πρόσβαση σε ποιοτική, επαρκή και υγιεινή διατροφή είναι ανθρώπινο δικαίωμα, πως το δικαίωμα μιας καλής και υγιεινής ζωής προϋποθέτει όχι μόνο την ατομική αλλά και την κοινωνική ευημερία αποτελούν βασικές αρχές της ομάδας πολιτών που δραστηριοποιείται στην παραγωγή της τροφής της δίνοντας έμφαση όχι μόνο στη διαδικασία της παραγωγής κηπευτικών αλλά και σε αξίες όπως η διατροφική αυτάρκεια, η δημιουργικότητα του «πράττειν», η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη.

Ο Περιαστικός Λαχανόκηπος Κοζάνης βρίσκεται στο 3ο χλμ Κοζάνης-Καρυδίτσας, στην περιοχή «Λούνες», είναι ανοικτός και προσβάσιμος σε όποιον θέλει να τον επισκεφτεί, ενώ, κατόπιν, συνεννόησης πραγματοποιούνται επισκέψεις και ξεναγήσεις σχολείων και φορέων της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: οδός Αγίου Χριστοφόρου 6, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: [email protected]r, στο δικτυακό τόπο: http://arsiskozanis.blogspot.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.