kozan.gr: Μαργαριτάρια Κρόκου – Ένα νέο πρωτοποριακό μοριακό προϊόν με τον Κρόκο Κοζάνης

3 Οκτωβρίου 2017
12:31

Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν, περιέχει Κρόκο και αποκαλύπτεται από μια μεβράνη που παράγεται από ένα υποπροϊόν του καλαμποκιού και δεν αλλοιώνει την γεύση του Κρόκου. Μετά μήνες δοκιμών με μεγάλους μπάρμαν και σεφ (με αστέρια Michelin), θα παρουσιαστεί από 14 έως 16 Οκτωβρίου στην έκθεση “Milano Golosa”. Nωρίτερα, ο σεφ Θ. Καραθανάσης θα το παρουσιάσει το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

Ένα σχόλιο

  • ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ…ΔΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΚΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.