Έκτακτη, συνάντηση εργασίας, του δικτύου των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του άξονα της Εγνατίας Οδού, πραγματοποιήθηκε, στην Κοζάνη

4 Οκτωβρίου 2017
13:02
Κανένα σχόλιο

Έκτακτη, συνάντηση εργασίας, του δικτύου των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του άξονα της Εγνατίας Οδού, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου στην πόλη της Κοζάνης. Στην συνάντηση συμμετείχαν τα ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, Βέροιας, Κομοτηνής και Ιωαννίνων. Κατά τις εργασίες της συνάντησης, οι Πρόεδροι των ΔΗΠΕΘΕ αναφέρθηκαν σε κάποια από τα κυριότερα θέματα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα ΔΗΠΕΘΕ της χώρας μας το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα αναλύθηκαν διεξοδικά, οι δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες και τα προβλήματα που προκύπτουν σχετικά με την πρόσληψη καλλιτεχνικών διευθυντών στους οργανισμούς τους, η αντιφατική απαίτηση του Υπουργείου Πολιτισμού για την άμεση τοποθέτηση καλλιτεχνικών διευθυντών ώστε να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται προγραμματικά από το Υπουργείο, καθώς και το μέλλον των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων στην χώρα μας. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις, με την Πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Κα Λίλα Καφαντάρη και με τον Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης και Σκηνοθέτη, Κο Θέμη Μουμουλίδη. Οι εκπρόσωποι των ΔΗΠΕΘΕ είχαν επίσης την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν και την παράσταση, συμπαραγωγής ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και Εθνικής Λυρικής Σκηνής, «Και άλλαξε το δέρμα της η Γη» από την Εφηβική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.