Οινοποσίες και τσιπουροκαταστάσεις στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης

4 Οκτωβρίου 2017
13:39
Κανένα σχόλιο

Το Επιμελητήριο Κοζάνης στο πλαίσιο της 33ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας καλεί τους φίλους του οίνου να προσέλθουν στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης να δοκιμάσουν τοπικά κρασιά ανάμεσα σε δεκάδες ετικέτες από όλη τη Δυτική Μακεδονία. Το ντόπιο κρασί και το τσίπουρο θα συνοδεύεται από τα ανάλογα μεζεδάκια και μουσική στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ταβέρνας- παντοπωλείου του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

Δευτέρα 09-10-2017

20:00-21:30 «Οι φίλοι του κρασιού της Δυτικής Μακεδονίας δοκιμάζουν μεταξύ τυρού και αχλαδιού»

Οι φίλοι του οίνου θα συμμετάσχουν σε γευστικές δοκιμές τοπικών οίνων συνοδεία τοπικών τυροκομικών και αλλαντικών με τις καντάδες της Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκ’ρκας.

Τρίτη 10-10-2017

21:00-22:30 «Τοπικοί οίνοι με συνοδευτικά του Γιώργου Καλογερίδη »

Πολυάριθμες γηγενείς ετικέτες θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών με τα ανάλογα συνοδευτικά, συνοδεία μουσικής.

Τετάρτη 11-10-2017

20:30-22:00 «Τσιπουροκατάσταση με μεζεδάκια του σεφ Στέλιου Πιτένη »

Τοπικό τσίπουρο με συνοδεία finger food όλους τους επισκέπτες με συνοδεία χάλκινων από το Κοζανίτικο Τακίμι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.