ΕΒΕ Κοζάνης: Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα με τίτλο «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ», το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου

5 Οκτωβρίου 2017
10:33
Κανένα σχόλιο

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, διοργανώνει δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα με τίτλο «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ», προκειμένου να ενημερωθούν για το θέμα οι ενδιαφερόμενοι, με εισηγήτρια τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, κα Βούλα Χαμηλού.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα ως εξής:

  • Στην Κοζάνη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 33ης Εμποροβιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:30 (αμέσως μετά τα εγκαίνια της Έκθεσης), στην «Αίθουσα Τύπου» στον 1ο όροφο του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης στα Κοίλα,

– Στην Πτολεμαΐδα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στο κτίριο του παραστήματος του Επιμελητηρίου στην οδό Γουμεράς 6.

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παραβρεθούν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.