kozan.gr: Ο Νίκος Τέτος είναι ο μοναδικός, από την ομάδα των ανεξάρτητων, που ψήφισε, υπέρ, δύο φορές, τον προϋπολογισμό στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού – Τι ζήτησε από το δήμαρχο

2 Ιανουαρίου 2017
14:38

Ήταν ο μοναδικός, από την ομάδα των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, που ψήφισε, υπέρ (και στις δύο ειδικές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου), του προϋπολογισμού, του 2017, στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού, παρά το γεγονός, ότι η πλειοψηφία του σώματος τον καταψήφισε. Ο λόγος για τον πρώην Αντιδήμαρχο, Νίκο Τέτο, ο οποίος, ζήτησε από τον Αθανάσιο Κοσματόπουλο, να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη απ’ όσους δημοτικούς συμβούλους, ανήκαν, μέχρι πριν λίγους μήνες, στο συνδυασμό του, αλλά ανεξαρτητοποιήθηκαν, όταν θεώρησαν πως, ο δήμαρχος, τους προσέβαλε και τους απαξίωνε, διαρκώς, τόσο με την πολιτική του στάση, όσο και με τα, κατά καιρούς, λεγόμενά του. Ο δήμαρχος, μέχρι στιγμής, δείχνει να μη μετανιώνει για τα όσα έπραξε και την τακτική την οποία ακολούθησε, όλο το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα, στην 3η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για την έγκριση του προϋπολογισμού, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 8/1, να προμηνύεται ότι και πάλι θα καταψηφιστεί ο προϋπολογισμός. Μένει να δούμε αν θα αλλάξει κάτι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Xύτρα Ειδήσεων

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.