Έγκριση επανένταξης του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Αποστόλη Τζιουβάρα στην δημοτική παράταξη «Γρεβενά- Συμμετέχω ενεργά»

5 Οκτωβρίου 2017
14:39
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γρεβενά- Συμμετέχω Ενεργά», κος Γεώργιος Δασταμάνης, δηλώνει ότι κατόπιν της από 18-09-2017 δήλωσης του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Γρεβενών, κου Απόστολου Τζιουβάρα περί επανένταξής του στην ανωτέρω Παράταξη και μετά την δήλωσή του ότι ανακαλεί την από 13 Μαρτίου 2017 επιστολή του στο σύνολό της, τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης έκαναν ομόφωνα δεκτό το αίτημά του.

Η απόφαση επανένταξης θα διαβιβαστεί στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου προς γνωστοποίηση των μελών και εν συνεχεία στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας

Γρεβενά, 05.10.2017

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Γρεβενά- Συμμετέχω Ενεργά

Γεώργιος Δασταμάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.