Ένα, ένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζονται ή περνούν την πόρτα της δικαιοσύνης.

Όποια «πέτρα κι αν σηκώσεις», στα πάμπολλα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται απ΄την κυβέρνηση και ερευνώνται από τη δικαιοσύνη, πρωταγωνιστούν στελέχη του…«κόμματος των αρίστων», της Ν.Δ., γνωστά στις τοπικές κοινωνίες. Κι είμαστε ακόμη στην αρχή!

Στην λίστα των ΄΄Αρίστων΄΄, κάτω από τα ονόματα των Σπανάκη, Πολυμερόπουλου, Αρμόδιου Δρίκου, Δακή, Νούτσου, στελεχών Δ.Σ. της Εγνατίας Οδού, προστίθεται ακόμη ένα, αυτό του κ. Δ. Κουπτσίδη ο οποίος παραπέμπεται να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας για τις απευθείας αναθέσεις εικονικών και ανεκτέλεστων έργων την περίοδο από 28 Αυγούστου έως 30 Δεκεμβρίου 2008. Περίοδος όπου ο Δ. Κουπτσίδης ασκούσε τα καθήκοντα του Νομάρχη Γρεβενών, έχοντας εκλεγεί με τη στήριξη της ΝΔ, αποτελώντας ακόμη και σήμερα κορυφαίο παράγοντα της.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει έκθετη τη Ν.Δ. και τον ίδιο τον πρόεδρο της Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος επιμένει να τηρεί σιγή ιχθύος περί της ΄΄αριστείας΄΄ των στελεχών του και να επιβραβεύει την παραπολιτική, την πολιτικής της «κλειδαρότρυπας» και τα fake news, αναγάγοντάς τα ως κυρίαρχη πολιτική του τόπου.

Αναμένοντας τον χρόνο, αλλά και τα όσα έχει να μας πει ο πρόεδρος της Ν.Δ. για τους ΄΄άριστους΄΄ του, εμείς του λέμε πως, «όταν τολμάς να κουνάς το δάχτυλο της ηθικής, δεν μπορεί να είναι αυτό που ήταν στο μέλι βουτηγμένο».

Υ.Γ.: Δεν σας προλαβαίνουμε. Πριν καν ολοκληρώσουμε το κείμενο μας και νέος ΄΄άριστος΄΄ όπως πληροφορούμαστε από ΜΜΕ κοσμεί με την σειρά την μεγάλη λίστα, με μεγάλη οικονομική ζημιά η οποία θα φορτωθεί κι αυτοί στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενο, μαζί με τα δάνεια σας όταν θα έρθετε να σώσετε το κράτος.

Υ.Γ.2: Αλήθεια με τόσα εκατομμύρια που διασπαθίστηκαν, μήπως υπάρχει τρόπος να πληρωθούν τα 215 εκ ευρώ δάνεια που χρωστά η Ν.Δ. ;

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο.Ε.Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ