Ευχαριστήριο της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

6 Οκτωβρίου 2017
10:43

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ευχαριστεί θερμά:

  • Την κα Παντερμαλή Καλλιόπη για τη δωρεά επτά (7) κουβερτών πικέ για τις ανάγκες της χειρουργικής κλινικής.

  • Το Σωματείο Νοσηλευτικού Προσωπικού Πε.Σ.Υ.Π. Δυτικής Μακεδονίας για τη δωρεά μίας δίφυλλης ξύλινης ντουλάπας για τις ανάγκες του γραφείου εκπαίδευσης.

  • Το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας για την παραχώρηση εξοπλισμού για τις ανάγκες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Καθώς επίσης:

  • Την εταιρεία «ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ-ΕΠΙΠΛΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.» για τη δωρεά δύο (2) κομοδίνων και ενός (1) μικρού ψυγείου.

  • Τον κ. Παπανικολάου Λάζαρο για τη δωρεά ενός αναπηρικού αμαξιδίου.

  • Τις κ. κ. Αθηνά Οικονόμου και Ματίνα Οικονόμου για τη δωρεά τριάντα (30) σεντονιών και τριάντα (30) μαξιλαροθηκών, στη μνήμη του θανόντα συζύγου και αδερφού Κωνσταντίνου Οικονόμου.

  • Τον Σύλλογο Κομμωτών Κοζάνης για τη δωρεά εικοσιτεσσάρων (24) θερμομέτρων.

  • Τον Προμηθευτικό & Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Υδραυλικών Κοζάνης για τη δωρεά διάφορου υδραυλικού υλικού για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Η καθημερινή προσφορά του κόσμου ενισχύει τις προσπάθειές μας για καλύτερες υπηρεσίες υγείας.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.