Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

7 Οκτωβρίου 2017
00:00
Κανένα σχόλιο

 Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ στα πλαίσια της εθελοντικής του δράσης συλλέγει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο χώρο του γραφείου του συλλόγου. Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους δημότες μας, ελπίζοντας ότι πάρα την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Τα είδη που συγκεντρώνουμε χάρη στην δική σας ανιδιοτελή συνεισφορά είναι τα ακόλουθα:

1. Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμό κ.α.

2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, πάνες κ.α.

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Σ.Μ.Α.ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.