Εκδηλώσεις » Από Πρώτο Χέρι» μόνο στο περίπτερο νούμερο 35 στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης

7 Οκτωβρίου 2017
08:07
Κανένα σχόλιο

Σε συνεργασία με καταξιωμένους σεφ της περιοχής μας σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν απο την Ομάδα Αγελαδοτρόφων  » Από Πρώτο Χέρι» στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης απο τις 7 εως τις 11 Οκτωβρίου.

Σάββατο 12:00  –  14:00 :

ετοιμάζουμε παιδικό πρωϊνό με την διάσημη αγελάδα μας για τους μικρούς μας φίλους  με γαλακτοκομικά προϊόντα «από πρώτο χέρι» πλούσια σε θρεπτικά συστατικά .

Δοκιμάζουμε ρυζόγαλο «από πρώτο χέρι» πριν το μεσημέρι και προσφέρουμε στιγμές διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους !

 

Κυριακή 19:30  –  21:30  :

Με την βραβευμένη σεφ και πρεσβευτή της τοπικής κουζίνας Νανά Γκαμπούρα μαγειρεύουμε τυρόπιτες, γαλατόπιτες και γαλακτομπούρεκο με γάλα, γιαούρτι και τυρί «από πρώτο χέρι» .

Δοκιμάζουμε το εντυπωσιακό Κοζανίτικο κιχί με παραδοσιακό τυρί «από πρώτο χέρι» από το Αρτοποιείο «Φούρνος  Σιδέρη».

Πριν την κλήρωση ποδηλάτων στις 20:00 από την τροχαία Κοζάνης, παίζουμε με την αγελάδα μας και δοκιμάζουμε προϊόντα «από πρώτο χέρι».

 

Δευτέρα 18:00 – 20:00 :

Δοκιμάζουμε γλυκές γεύσεις Δυτικής Μακεδονίας με γάλα «από πρώτο χέρι» .

Απολαύστε τούρτες και υπέροχα γλυκά με γάλα «από πρώτο χέρι»

 

Τρίτη 16:30 :

Παίζουμε, ζωγραφίζουμε, μαγειρεύουμε γλυκές συνταγές και βγαίνουμε φωτογραφίες με την διάσημη αγελάδα μας!

Μεγάλη κλήρωση για δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν  από δύο λίτρα γάλα «από πρώτο χέρι».

 

Τετάρτη 18:00 – 19:00 :

Εδέσματα με φρούτα έτοιμα να τα καταβροχθίσουν  οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες της έκθεσης, συνοδευόμενα με γιαούρτι «από πρώτο χέρι»

 

.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.