Μεσίστια η σημαία στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Εορδαίας σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του πρώην δημάρχου Πτολεμαΐδας Κων/νου Μαυρομάτη

9 Οκτωβρίου 2017
14:18
Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας κατά την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίασή του της 9 Οκτωβρίου 2017“ , μετά από εισήγηση του Δημάρχου Σάββα Ζαμανίδη εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του πρώην Δημάρχου Πτολεμαΐδας Κων/νου Μαυρομάτη και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπο του εκλιπόντος.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Κων/νο Μαυρομάτη , ο οποίος υπηρέτησε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί δύο συναπτές τετραετίες και διακρίθηκε για την άρτια κατάρτισή του, την ενεργητικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος και την ηπιότητα του χαρακτήρα του αλλά και το πάθος του για την πρόοδο της πόλης μας και την εκτέλεση μεγάλων έργων τα οποία αναβάθμισαν την πόλη μας και την ποιότητα ζωής των Δημοτών μας.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι ΟΜΟΦΩΝΑ

1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του Εκλιπόντος .

2. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.

3. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην εξόδιο ακολουθία του.

4. Να γίνει η κηδεία του με δαπάνη του Δήμου Εορδαίας.

5. Να συνοδεύσει η φιλαρμονική του Δήμου τη σορό του εκλιπόντος

6. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου

7. Να κυματίσει μεσίστια η σημαία στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Εορδαίας σε ένδειξη πένθους.

5. Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας.

Ακριβές απόσπασμα

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Παντελής Παπαοικονόμου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.