Κοινή συλλυπητήρια δήλωση των κ. Μητλιάγκα, Ανδρεάδη & Καραλιώτα για το θάνατο του Κώστα Μαυρομάτη

9 Οκτωβρίου 2017
17:49
Κανένα σχόλιο

Ο Κώστας Μαυρομάτης δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Απ’ όπου κι αν πέρασε, με ότι ασχολήθηκε άφησε το στίγμα του, στην εκπαίδευση, στον αθλητισμό και πιο ισχυρό, διακριτό αποτύπωμα στην αυτοδιοίκηση.

Πήρε τολμηρές πρωτοβουλίες σε πολλά θέματα ως Δήμαρχος Πτολεμαΐδας και το έργο της τηλεθέρμανσης οφείλεται στις άοκνες προσπάθειές του.

Ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο πρώτο αιρετό Νομαρχιακό συμβούλιο, ασκούσε πάντοτε το ρόλο του με ευπρέπεια και συνέπεια στις απόψεις του. Συνέβαλε με την εποικοδομητική κριτική του στη λειτουργία του θεσμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Πτολεμαΐδας που θα τον σκεπάσει.

Μητλιάγκας Πασχάλης

Ανδρεάδης Ιορδάνης

Καραλιώτας Σάκης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.