kozan.gr: Κινητοποίηση στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποίησαν, σήμερα Τρίτη, φοιτητές, ώστε να διαμαρτυρηθούν σχετικά με τη σίτισή τους (Φωτογραφίες-Βίντεο)

10 Οκτωβρίου 2017
12:01
Κανένα σχόλιο

Κινητοποίηση στηΣύγκλητο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη φοιτητές, ώστε να διαμαρτυρηθούν σχετικά με τη σίτιση τους.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι φοιτητές από τους περίπου 1700-1800 σπουδαστές των 3 τμημάτων του Πανεπιστημίου εδώ στην Κοζάνη, μόλις οι 360 φοιτητές σιτίζονται δωρεάν από τους 601 που έκαναν αίτηση. Ο τελευταίος φοιτητής που πήρε την κάρτα είχε εισόδημα 9000€ το χρόνο. Τα κριτήρια με τα οποία βγαίνει η κατάταξη είναι πρώτα τα κοινωνικά κριτήρια (πολύτεκνοι, μονογονεϊκή οικογένεια, επίδομα ανεργείας γονιών κ.α.) και στη συνέχεια λαμβάνονται υπόψη τα οικονομικά κριτήρια (χρηματικό όριο τα 45.000€ εισόδημα το χρόνο).

Θανάσης Τέγος



Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.