Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Κοζάνης για την διαχείριση του σεισμικού κινδύνου (Bίντεο)

10 Οκτωβρίου 2017
14:22
Κανένα σχόλιο

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την διαχείριση του σεισμικού κινδύνου, συνεδρίασε το πρωί της Τρίτης, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Κοζάνης με τη συμμετοχή εκπρόσωπων των εμπλεκομένων φορέων.

Τη συνεδρίαση οργάνωσε το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης, που συστάθηκε πριν από 2 χρόνια με σημαντική συνεισφορά στην αντιμετώπιση πυρκαγιών καθώς και καιρικών φαινομένων όπως χιονοπτώσεις, βροχοπτώσεις και πλημμύρες.

Ήταν η πρώτη συνεδρίαση για τη διαχείριση σεισμικού κινδύνου, ενός φυσικού φαινομένου, που είναι επιστημονικά αδύνατη η πρόβλεψη του.

Για το λόγο αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες και όλοι οι φορείς πολιτικής προστασίας είναι αναγκαίο να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα σύμφωνα και με όσα ορίζονται σε σχετική εγκύκλιο της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Στη συνεδρίαση έγινε ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς και επιβεβαιώθηκε η καλή και αναγκαία συνεργασία όλων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.