ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Ο Άι Βασίλης της αλληλεγγύης έφτασε παντού

3 Ιανουαρίου 2017
10:49

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας «Γίνε εσύ ο Άι Βασίλης» θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σ’ όλους όσοι ήρθατε και πήρατε γράμματα από το Δέντρο των Ευχών και γίνατε εσείς οι Άι Βασίληδες τόσων παιδιών.
Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, η οποία πίστεψε και στήριξε τη δράση και τα καταστήματα παιχνιδιών Funny Bunny που στάθηκαν αρωγοί αυτής της προσπάθειας.
Ήταν πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και η δυναμική που αναπτύχθηκε, η οποία μας «υποχρεώνει» να δεσμευτούμε στην επανάληψη της πρωτοβουλίας του χρόνου και στην καλύτερη οργάνωση της.
Ήταν, όμως, ακόμη πιο συγκινητική η στιγμή που βλέπαμε εκείνα τα τεράστια παιδικά μάτια να πλημμυρίζουν χαρά, βλέποντας πως οι ευχές τους μπορούν να πραγματοποιούνται και πως θαύματα γίνονται. Και ποιο θαύμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το θαύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης;

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο!!!

Ένα σχόλιο

  • Θα πρεπει βεβαια τα γραμματα να γραφονται οχι καθ υποδειξη της μαμας και να τα ελεγχετε οταν ειναι ακρατων παραγγελιων….οπως και να ειναι οντως απο αναγκεμενες οικογενειες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.