kozan.gr: Ο εκ Κοζάνης Αναστάσιος Σαπαλίδης τιμήθηκε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

11 Οκτωβρίου 2017
21:10

Σε μια σεμνή τελετή, χθες Τρίτη 10/10, το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης  τίμησε τον εκ Κοζάνης, συμπολίτη μας, φοιτητή του, Αναστάσιο Σαπαλίδη, ο οποίος, τον περασμένο Μάρτιο, κατάφερε να διακριθεί στην Μαθηματική Ολυμπιάδα Νοτιοανατολικής Ευρώπης με διεθνείς συμμετοχές «SEEMOUS» κάτω από την καθοδήγηση του καθηγητή του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Βασίλειου Παπαδόπουλου. Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι στα 11 χρόνια διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η μοναδική φορά που δόθηκε η διάκριση της εύφημης μνείας για την πλήρη και άριστη επίλυση ενός ολόκληρου θέματος κι αυτό κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη διάκριση του Αναστάσιου Σαπαλίδη. Η διάκριση του συνέβαλε στη διεθνή προβολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

kozan.gr

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.