kozan.gr: Xύτρα Ειδήσεων: Συνεδριάζουν τα μέλη και οι φίλοι του συνδυασμού του Λάζαρου Μαλούτα, την Δευτέρα, 16/10, στο Εργατικό κέντρο Κοζάνης

11 Οκτωβρίου 2017
21:31

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 19:30, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, συνεδριάζουν τα  μέλη και οι φίλοι του συνδυασμού του Λάζαρου Μαλούτα. Στη συνάντηση αναμένεται να τεθούν διάφορα ζητήματα για το παρόν, αλλά, κυρίως, για το μέλλον του συνδυασμού.

Η Χύτρα

13 σχόλια

  • Τελικα θα κατέβεις υποψήφιος
    δημαρχος με την στήριξη του πασοκ όπως παλια η θα μας πεις και εσύ πως δεν ανήκεις σε κόμμα και θα είσαι ανεξάρτητος αλλα ολοι είστε μέλη φίλη στον πασοκ;;;

    • Αν δεν βαλουν τη δικη του προτομη στο λογοτυπο δεν κατεβαινει με κανενα. Αυτος στο λογοτυπο του δημου κι η Γιωργιτσα στο λογοτυπο της περιφερειας!

    • Λάζαρε προχώρα ! Αυτή η ιστορία με το Πασοκ που τα γνωστά παπγαλ´κια άρχισαν πάλι έπιασε το 2014 τότε που ακόμη κανεις δεν ήξερε τι θα ακολουθήσει απο τα λουλούδια του ΣΥΡΙΖΑ … σήμερα που η ανικανότητα σε Κυβερνηση Περιφέρεια και Δήμο χτύπησε κόκκινο έχουμε καταλάβει οτι τόσο οι ανίκανοι όσο και οι ικανοί βρίσκονται σε όλα τα κόμματα . Ας στηρίξουμε ικανούς στην αυτοδιοίκηση και παντού ….. Ο Μαλούτας έκανε έργο τέλος !

  • ΛΆΖΑΡΕ είσαι ικανός και άξιος γιαυτό μην μασάς προχώρα ο λαός της ΚΟΖΑΝΗΣ είναι μαζί σου, τα λάθη μια φορά γίνονται.Ο κύριος ΔΗΜΑΡΧΟΣ που είναι τώρα που δεν ξέρω και πως τον λένε θα είναι παρελθόν διότι κουράστηκε να τελειώνει τα δικά σου έργα.

  • Και άργησες φίλε λάζαρε. Έδωσες την ευκαιρία να το παίζει δήμαρχος ο οικολόγος και να ονειρεύεται δημαρχιλίκι ο πονηρός του συνδιασμού σου. Δυστυχώς και για τους δυο, είμαστε πολλοί στην πιάτσα και βλέπουμε και καταλαβαίνουμε . Και κρίνουμε. Ο πρώτος θα πάρει μαύρο όταν έρθει η ώρα. Για τον άλλο ισχύει ¨την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς ¨

    Καλή συνέχεια και πάντα μπροστά

    • Ανώνυμε 12:35.
      Οι άντρες φοράνε παντελόνια και κάνουν δημόσια δηλώσεις που καταγράφονται στην ιστορία.
      Πρώτα ρώτα μάθε και μετά να γράφεις σχόλια που μόνο ρ….ους θυμίζουν,η μάλλον ανθρώπους που τόσα χρόνια ζούσαν από συμφεροντα.
      Κάποια άτομα μη τα βάζεις στο στόμα σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.