Υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΕΩΣ ΛΟΦΟ ΚΑΠΙΤΣΙΝΗ»

12 Οκτωβρίου 2017
11:16
Κανένα σχόλιο

Υπεγράφη σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση οδού με τσιμεντόστρωση από επαρχιακή οδό έως λόφο Καπιτσίνη» μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Δημητρίου Λαμπρόπουλου και του αναδόχου του έργου κ. Γεωργίου Γιαννουλούδη.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η βελτίωση της αγροτικής οδού, που ξεκινάει από την επαρχιακή οδό Σιάτιστας – Εράτυρας και καταλήγει στην κορυφή του λόφου Καπιτσίνη (καστράκι- γκραντίστι), όπου υπάρχει το μνημείο της μάχης απελευθέρωσης της πόλης της Σιάτιστας της 4ης Νοεμβρίου 1912. Η εν λόγω οδός εξυπηρετεί και την πρόσβαση στο χώρο του παλαιού πεδίου βολής του στρατού, καθώς και σε ικανό αριθμό αγροτικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων.

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.