Πτολεμαΐδα: Διστάζουν οι αποδέκτες της δράσης « Ψωμί σε αναμονή»

12 Οκτωβρίου 2017
12:55
Κανένα σχόλιο

Διστάζουν οι άποροι και οι άνεργοι της Πτολεμαΐδας να προσέλθουν στους φούρνους της Πτολεμαΐδας και να προμηθευθούν τα προϊόντα, που μέσω της δράσης « Ψωμί σε αναμονή», έχουν αφήσει οι καταναλωτές, που πληρώνουν για δύο ψωμιά και παίρνουν το ένα, στηρίζοντας την κοινωνική αυτή πρωτοβουλία. Οι αρτοποιοί, διαβεβαιώνουν ότι δεν τίθεται ζήτημα εχεμύθειας, και αποδίδουν τους λόγους, στην υπερηφάνεια των αποδεκτών, οι οποίοι, φοβούνται  τον περίγυρο τους, με δεδομένο ότι οι κοινωνίες στις περιφερειακές πόλεις  είναι μικρές. Πάντως, όσα ψωμιά και άλλα είδη αρτοποιίας παραμένουν αδιάθετα, μεταφέρονται στον χριστιανικό- φιλανθρωπικό Σύλλογο « Καλό Σαμαρείτη», και συμπληρώνουν τα καθημερινά γεύματα που διανέμονται στους αναξιοπαθούντες, ηλικιωμένους συμπολίτες μας

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.