kozan.gr: Στον “αέρα” η υφιστάμενη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης – Αναστέλλονται οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του 35ου συνεδρίου με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης, μετά την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η παράταξη της ΔΑΚΕ – Αναμένεται νέα – προσωρινή – διοίκηση

12 Οκτωβρίου 2017
17:31

Την αναστολή της ισχύς και της εκτέλεσης των αποφάσεων της από 2/4/2017 Γενικής Συνέλευσης του 35ου συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, την αναστολή της από 9/4/2017  απόφαση της Γ.Σ. περί αρχαιρεσιών και των αποτελεσμάτων αυτών, καθώς και της από 19/5/2017 απόφασης του Δ.Σ. περί συγκρότησης σε σώμα, αλλά και  κάθε άλλης πράξη η απόφασης που απορρέει από τις προαναφερθείσες αποφάσεις ή στηρίζεται σε αυτές, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της από 2-5-2017 ασκηθείσας κύριας αγωγής των προσφευγόντων (ΔΑΚΕ Εργατικού Κέντρου Κοζάνης) στην δικαιοσύνη, αποφάσισε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Kozan.gr, η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται να ανατρέψει, επί της ουσίας, τη σημερινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, στην οποία αναμένεται να κοινοποιηθεί εξώδικο με τη συγκεκριμένη απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να συνεδριάσει και να τη λάβει υπόψιν της και στη συνέχεια, να προχωρήσει στην ανάδειξη νέας – προσωρινής – διοίκησης.

kozan.gr

7 σχόλια

    • λες να ξαναεμφανιστεί και ο Απον κουρκούτας, ν η ας σκευτούμε καλήτερα η απόφαση αυτή λέτε να εχει σχέση με τον νομο για τα σωματεία, λετε να μην έχουμε ΔΣ εως οτου βγούν τα τελικά με τα ασφαλιστικά και των άλλων σωματείων που ενω εχουμε μείωση εργαζομένων εμφανίστικαν σωματεία με δεητζίδες εκλεγμένοι σε σωματεία ανέργων η ξενοδοχουπαλλήλων,
      πάντος η απόφαση δημηουργεί ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.

  • ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΝΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ:

    ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΒΡΙΖΕΙ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ!

  • ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ””””””

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.