M. Δημητριάδης: “Η νομοθεσία είναι αρμοδιότητα της Πολιτείας, όχι της Εκκλησίας” (Hχητικό)

13 Οκτωβρίου 2017
14:14

“Η νομοθεσία είναι αρμοδιότητα της Πολιτείας, όχι της Εκκλησίας” υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης, με αφορμή τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος να αρνήθηκε στον βουλευτή να τον ασπαστεί.

 Ο κ. Δημητριάδης, διευκρίνισε ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και πως έχει άριστη σχέση με τον μητροπολίτη.

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι η η κυβέρνηση συζητά με την Εκκλησία, αλλά η ευθύνη για το νομοθετικό έργο, είναι δικό του.

Αναφερόμενος στην οικονομία, είπε ότι δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, ώστε να στηρίξουμε τις πιο αδύναμες τάξεις.

Εκτίμησε ότι η κυβέρνηση, το 2019 θα μπορέσει με τις δικές της δυνάμεις να ”κολυμπήσει” στο διεθνές περιβάλλον.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Δημητριάδη στο Ραδιόφωνο 24/7:

 

News247.gr

23 σχόλια

    • Bλεπεις ,14:18,οτι ο δεσποτης-και ο καθε δεσποτης-εχει καλα τη γαϊδαρα του δεμενη, εκ του ασφαλους δηλαδη. Βλεπεις ειναι τοποθετημενος στο θρονο του ισοβιως κατα θεια οικονομια,ετσι λενε. Οπότε τι αναγκη τον εχει το βουλευτη;;Και η γλωσσα γιατι να μην παει ροδανι;Εχουν να φοβηθουν μηπως τη λαϊκη ψηφο ολοι αυτοι οι δεσποτες;;;

      • Διορθωση…οι ψηφοθηρες εχουν να φοβηθούν τη λαικη ψηφο…και πολυ περισσότερο τη λαικη κατακραυγή που θα πεσει στα κεφαλια τους…Μιμακο κανε ορεξη…ερχεται γλαροσουπα

      • Eίναι απόλυτα διάφανες οι πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης προς την Εκκλησία μας, παρά τα κατά καιρούς υποκριτικά «χαμόγελα» με εκκλησιαστικούς παράγοντες. Ενδεικτικά δηλώσεις κυβερνητικών :

        -Πουλάκης (γ.γ. τοῦ ὑπουργείου Ἐσωτερικῶν): Νὰ καταργηθεῖ ἡ προσευχὴ στὰ σχολεῖα!

        -Βούτσης : Προέδρος της Βουλής, αποκάλεσε την Ορθοδοξία «ταλιμπάν».

        – Γιαννακάκη(γ.γ. Ἀνθρωπίνων Δικαιωμάτων τοῦ Ὑπ. Δικαιοσύνης) : εἶσαι σκοταδιστὴς καὶ μισαλλόδοξος ἂν δὲν θὲς νὰ διδαχθεῖ τὸ Κοράνι τὸ παιδί σου; (εννοεί το ορθόδοξο παιδί από την Γ Δημοτικού.)

        Ας θυμηθούμε την ψήφιση του «συμφώνου συμβίωσης ατόμων του ιδίου φύλου». Την απαίτηση του σκληρού πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ για θεσμοθέτηση πολιτικού «γάμου» για άτομα του ιδίου φύλου και την υιοθέτηση παιδιών.Τη συμμετοχή κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων στις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων.

        Την πρόθεση της κυβέρνησης να παύσει το μάθημα των Θρησκευτικών να είναι ομολογιακό. Τον περιορισμό, έως και την πρόθεση για κατάργηση της πρωινής προσευχής και του εκκλησιασμού των μαθητών.

        Και δεν θα ασκήσει κριτική για την γενικότερη δεδηλωμένη στάση του κυβερνώντος κόμματος προς την Εκκλησία μας η κεφαλή της τοπικής εκκλησίας, ο επίσκοπος ;
        To μίσος σας προς την Εκκλησία σας προκαλεί διαταραχές κρίσεως.

      • Απαράδεκτος νόμος που θα έπρεπε να καταψηφιστεί από όλους τους βουλευτές. Μπράβο στον Δεσπότη!

      • Κοσμικέ, οι δεσπότες είναι και αυτοί πολίτες και έχουν δικαίωμα ψήφου, οπότε θα λένε ελεύθερα τη γνώμη τους. Κατάλαβες φασιστάκο? Άντε πίσω στη σπηλιά σου τώρα.

  • Δεν φταίει κανεις αλλα οι πολιτες για την επιλογή μας και μονο. Φταίμε για το πριν για το τωρα αλλα και για το μετά δεν μπορούμε να πουμε δεν γνωρίζαμε τη κυβέρνηση εχουμε και τη βουλευτές μας εκπροσωπούν στην βουλή και πως και με ποιά λογική νομοθετούν χωρίς να μας εκπροσωπούν στο ελάχιστο απο την στιγμή που δεν αντιδρά με. Τα χειρότερα έρχονται και απλά θα είμαστε για μια φορα ακομα θεατες.αυτοι είμαστε αυτους ψηφίζουμε

  • Γιατί μπλέκεστε συνέχεια με την Εκκλησία τότε? Δηλώνετε ότι δεν πιστεύετε, ορκίζεστε με πολιτικό όρκο, δεν δέχεστε να περιφέρετε εικόνες αλλά όλο δίπλα στους ιερωμένους είστε.
    Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, όλα για την καρέκλα και για τα ψηφαλάκια…

  • M. Δημητριάδης: «Η νομοθεσία είναι αρμοδιότητα της Πολιτείας, όχι της Εκκλησίας»
    Γίναμε σοφότεροι που το ακούσαμε. Πέστε την αλήθεια κ. βουλευτή. Μάλλον σας πρόλαβε ο κ. Λεβέντης. Έχετε μίσος για την Εκκλησία. Από το Δημοτικό εισάγετε τα παιδιά –βαπτισμένα ορθόδοξα-στην πανθρησκεία.
    Και έχετε το θράσος τον επιβεβλημένο έλεγχο της Εκκλησίας να τον ονομάζεται νομοθεσία.
    Θα είχατε ξεπεράσει και τον Νέρωνα, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι ο Ελληνικός λαός δεν θέλει να αποχριστιανιστεί και τολμάτε να λέτε ακόμα «Η εκκλησίας μας !!»

  • Ότι και να πεις , πρώτος ο Γιάννης και τελευταίος εσύ .Έτσι απλά είναι , μην κάνεις τον κόπο να κατέβεις υποψήφιος θα εκτεθείς

  • Απο την στιγμη που τα επαισχυντα νομοθετηματα σας επηρεαζουν την ζωη εκατομμυριων ανθρωπων και δει τους πιστους Χριστιανους. Οι συνταγματικοι εκπροσωποι των πιστων και του Θεου θα ασκουν ελεγχο καθ’οιονδηποτε τροπο στα πεπραγμενα σας!

  • ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ-ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ-ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ-ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.

  • Ο μιμης είναι οτι χειρότερο εχει περάσει απο την πολιτική ζωή του τύπου μας . Ξέροντας οτι δεν πρόκειται να εκλεγεί ποτέ προσπαθεί να πλησιάσει τους φανατικούς αντί – χριστιανούς . Δυστυχώς υπάρχουν αρκετή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.