kozan.gr: Κοζάνη: Εκδήλωση με θέμα: «Παρατηρώντας την ολική έκλειψη ηλίου από τις ΗΠΑ – Οι εμπειρίες και τα πρώτα αποτελέσματα της Ελληνοαμερικάνικης αποστολής», παρουσία του Θανάση Οικονόμου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

13 Οκτωβρίου 2017
20:22

Εκδήλωση με θέμα: «Παρατηρώντας την ολική έκλειψη ηλίου από τις ΗΠΑ – Οι εμπειρίες και τα πρώτα αποτελέσματα της Ελληνοαμερικάνικης αποστολής» πραγματοποίησε το βράδυ της  Παρασκευής 13 Οκτωβρίου στις 7:30 στο Κοβεντάρειο ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κοζάνης. Ομιλητές ήταν οι: Νίκος Πλεξίδας, πρόεδρος Αστρονομικού Συλλόγου Δ. Μακεδονίας, Θανάσης Οικονόμου, Καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής του Πανεπιστημίου του Σικάγου και συνεργάτης της Nasa, Γιάννης Σειραδάκης, Ομότιμος Καθηγητής Αστρονομίας και Αστροφυσικής ΑΠΘ, Αριστείδης Βούλγαρης, Κατασκευαστής Αστρονομικών Οργάνων και Ερασιτέχνης Αστρονόμος και Σπύρος Κάνουρας, Φυσικός Σύμβουλος Ανάπτυξης.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.