ΔΑΚΕ Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης: ΠΑΡΑΝΟΜΗ η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης

13 Οκτωβρίου 2017
20:46

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ οι διαδικασίες της σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης για τις εκλογές, όπως και για τη συγκρότηση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.

Μετά την ηθική απονομιμοποίηση της παράταιρης σύγκλισης του ΠΑΜΕ και των τυχοδιωκτικών συνδικαλιστικών διαφοροποιήσεων των διασπαστών της παράταξης από τους εργαζόμενους και τους πολίτες της περιοχής της Κοζάνης, ήρθε και η νομική επιβεβαίωση της απόρριψης των διαδικασιών που χρησιμοποίησαν για να «καταλάβουν» το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης.

Με την απόφαση αυτή δικαιώνεται πλήρως ο αγώνας που έδωσε η ΔΑΚΕ Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης για τη νομιμότητα, την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και γι’ αυτό καθ’ αυτό το κύρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.

Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του λοιπόν, για να νιώσουν και οι εργαζόμενοι πως δεν ήμαστε όλοι ίδιοι.

Πως κάποιοι θα τηρούν πάντα τις νόμιμες διαδικασίες αλλά πάνω απ’ όλα πως υπάρχουν ακόμα ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, και πως δεν παραδόθηκε το συνδικαλιστικό κίνημα στις τυχοδιωκτικές συνεργασίες με στόχο την κατάληψη εξουσίας.

Η ΔΑΚΕ Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης θα υπερασπιστεί τις αρχές, τις αξίες, την ιδεολογία της και τους εργαζομένους μέλη της στην νέα προοπτική του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.

Η ΔΑΚΕ Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης θα συνεχίσει να αντιπαλεύει τις μνημονιακές, τις αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οι οποίες συνεχίζουν την επίθεση ενάντια στα εργασιακά και οικονομικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Γραφείο Τύπου

7 σχόλια

  • Ποιοι μιλανε για τυχοδιωκτες”””’η ανυπαρκτη και η μη αποδεκτη απο την κοινωνια που συνδικαλιζονται εκ του ασφαλους στην μαμα ΔΕΗ……Μια μικρη παρεουλα και τιποτα περισετερο.

  • Τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ξαναρύθμισαν τις εργασιακές σχέσεις που απορύθμισε ο Σαμαράς ΝΔ που επανέφερε τις ΣΥΛ συμβάσεις που μειώνει την ανεργία που αποκαταστεί τις παράνομες κρατήσεις των συνταξιούχων από τον Σαμαρά και τη ΝΔ και τους δίνει αναδρομικά, αυτούς αντιπαλεύτε, για να φέρετε τον Μητσοτάκη με τα μαχαίρια. Μια χαράαα

    • -επανέφερε συλλογικές συμβάσεις (πες μας τι πίνεις)
      -μειώνει την ανεργία (με επιδ. θέσεις των 380 ευρώ)
      -αποκαθιστά τις κρατήσεις συνταξ. (που για δύο χρόνια εισέπρατε και έβαλε και υπερ εοπυ νέες)

      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060 ΤΟΥ 2%

      ΑΣΧΕΤΕ

  • Από ποια παράταξη είναι ο Κώστας με κάρτα συνέδρου από το ΚΤΕΛ οεο οεο
    Γιατί το βίντεο υπάρχει, χώρια όλα τα άλλα,
    Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. ….

  • Διοίκηση δεν είναι μόνο ο Μανες. Είναι και το πεινασμένο για εξουσία πάμε που συμπράττει! Και συμπράττει με αυτούς στο εργατικό κέντρο την γσεε και την αδεδυ που καταγγέλλει σαν ξεπουλημενους! Όλα για τις θέσεις, την εξουσία της καρέκλας, την εντολή από το κόμμα, τις συνδικαλιστικες αδειες

  • Με βαση τη δήλωσή σας “Η ΔΑΚΕ Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης θα υπερασπιστεί τις αρχές, τις αξίες, την ιδεολογία της και τους εργαζομένους μέλη της ” ενα έχω να πω:
    Ή μαχεσαι δίκαια για όλους και απαιτείς ισονομία ή κανεις απλά ενα πολιτικό γραφείο ρουσφέτι ών για τα δικά σου παιδιά

    Οι παλαιοί το ξέρουν ας το καταλάβουν και οι νεότεροι.
    Στη ΝΔ ούλα δεν υπάρχει ενότητα , αλληλεγγύη, αγώνας για ισονομία και δικαιοσύνη, αλλά το στενό προσωπικο συνδικαλιστικο συμφέρον ως αξία, η στενή κομματική ιδεολογία ως πρόταση και φυσικά τα ” δικά μας παιδιά ” που είναι τάχα μου καλυτερα απο τα άλλα.

    Και δυστυχώς αυτό αγγίζει όλα τα στρώματά της στη ευρυτερη περιοχή που ζούμε. Ναι, ακόμα κι αυτους που θεωρουν τον εαυτό τους μορφωμένο κσι επιτυχημένο.

    Αν θέλετε ανθρώπους με προσωπικότητα και όραμα , μην ψαχνετε στους κόλπους ενος κόμματος, αλλά αρχιστε από τον ίδιο σας τον εαυτό. Γιατί σίγουρα μια απλή σύγκριση, θα σας δειξει, ποσο ξεπεσμένη είναι η ηθική που υποστηρίζουν κάποιο κομματαρχες, ανάμεσά μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.