Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Πτολεμαΐδας ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, προσκεκλημένος του Περιφερειάρχη

14 Οκτωβρίου 2017
00:07

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης της Πτολεμαΐδας την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλειος Καπέλιος, για να παρακολουθήσει από κοντά τους σπουδαστές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας να παρελαύνουν για πρώτη φορά, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο ενεργά στον εορτασμό της εθνικής επετείου, αποδίδοντας τιμή στην πόλη που τους φιλοξενεί.

Η παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος και η άμεση ανταπόκρισή του στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη, είναι ενδεικτική της στενής συνεργασίας και των σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, με σημαντικότερο αποτέλεσμα τη λειτουργία της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας. Παράλληλα, σηματοδοτεί τη βούληση και τη δέσμευση των δύο πλευρών για περαιτέρω ενίσχυση της γεωστρατηγικής σημασίας της περιοχής.

6 σχόλια

  • ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΕΛΕΟΣ.

  • Γεια το μειωμένο ρευμα Πάντος δεν εχει τιποτα να πει ουτε λέξη τωρα που θα πουληθεί η δεη θα δείτε θα ζητήσει μειωμένο ρεύμα απο την ιδιωτική δεη θα αναφέρει την μόλυνση του περιβάλλοντος και στο τελος η Περιφέρεια θα τους ρίξει και πρόστιμο. Αυτα εχουν δρομολογηθούν αλλα οχι τωρα διοτι ακομα δεν την έχουν ξεπουλήσει. Υπομονή και ο χρονος θα τα αποκαλύψει ολα .Αλήθεια λέω όμως

    • Ποιόν θες να σου φέρουμε δηλαδή; Σκαρμούτσο-Λαζάρου; Για ρώτα που τρώνε και κοιμούνται και πως επιβιώνουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.