Δεν είναι λίγες οι φορές που παιδιά συναδέλφων διέπρεψαν σε διαφόρους τομείς, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους που μέσα στους κόλπους και της δικής μας «οικογένειας» υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν, προσφέρουν, διαπρέπουν, διακρίνονται.

Αυτή τη φορά, το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αποδώσει τα εύσημα στις θυγατέρες δύο συναδέλφων που πέρασαν στον δικαστικό κλάδο.

Πρόκειται για την Ευφροσύνη Παπαστεργίου (κόρη του συναδέλφου Γ. Παπαστέργιου) που όχι απλά πέρασε την εξεταστική διαδικασία για ένταξη στον κλάδο Δικαστών & Εισαγγελέων, αλλά κατετάγη 1η στο Διαγωνισμό των Υποψηφίων Σπουδαστών για την Εθνική Σχολή ∆ικαστικών Λειτουργών.

Η Θεοδώρα Τραχανά, κόρη του πρώην συναδέλφου Δημητρίου Τραχανά, έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς την εξεταστική διαδικασία, πέρασε στον κλάδο των Δικαστικών Λειτουργών.

Θερμά συγχαρητήρια τόσο στα δύο κορίτσια, που με την επιτυχία τους δίνουν λαμπρό παράδειγμα και μία πολύ ιδιαίτερη ελπιδοφόρα νότα στον τόπο και στη χώρα, όσο και στις οικογένειές τους –που με κόπο και θυσίες- στήριξαν στο ακέραιο την προσπάθειά τους, κάνοντας τον στόχο πραγματικότητα.