ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Υποστήριξη των πληγέντων από τη θεομηνία, κατοίκων της Σαμοθράκης

16 Οκτωβρίου 2017
11:17
Κανένα σχόλιο

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, ανταποκρινόμενη στην έκκληση βοήθειας από ανθρώπους και φορείς της δοκιμαζόμενης από τη πρόσφατη θεομηνία, Σαμοθράκης, αναλαμβάνει δράση για συγκέντρωση αναγκαίων υλικών. Ενδεικτική είναι η ολοκληρωτική καταστροφή που το Κέντρο Υγείας του νησιού υπέστη, με τη συνακόλουθη καταστροφή φαρμακευτικού υλικού και ιατρικού εξοπλισμού.

Όποια/ος θέλει να συνδράμει στην προσπάθεια συγκέντρωσης των αναγκαίων υλικών μπορεί να φέρνει κάποιο από τα παρακάτω είδη (που μας ζητήθηκαν), κάθε απόγευμα 05:00-09:00 και μέχρι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης που βρίσκεται στην οδό Αγίου Χριστοφόρου 6 (στο πλακόστρωτο δρομάκι, λίγο πιο κάτω από την Αίθουσα Τέχνης). Συγκεκριμένα:

Ρολά για εξεταστικά κρεβάτια

Χαρτοβάμβακα

Χειροπετσέτες

Υγρά αντισηπτικά χεριών

Υγρά αντισηπτικά επιφανειών

Αλκοολούχο οινόπνευμα

Σκούπες

Σφουγγαρίστρες

Κουβάδες

Σφουγγάρια

Σακούλες σκουπιδιών

Βετεξ

Μπαταρίες 3Α-2Α

Λάμπες 100W

Πλαστικά ποτηράκια-κουπάκια

Σύντομα θα ανακοινωθούν και επόμενες δράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2461049799, στο e-mail: [email protected]r, στο δικτυακό τόπο: http://arsiskozanis.blogspot.gr, ή στη σελίδα: www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.