Συγκέντρωση αγαθών για τους κρατούμενους του Σωφρονιστικού Καταστήματος Γρεβενών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα

16 Οκτωβρίου 2017
12:56
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών «ΕΛΠΙΔΑ» και ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Αντώνης Δασκαλόπουλος, στα πλαίσια της συνεργασίας Θεσμών, Φορέων και Πολιτών για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κρατουμένων του Σωφρονιστικού Καταστήματος Γρεβενών, καλούν τα μέλη και τους φίλους της «ΕΛΠΙΔΑΣ» καθώς και τους πολίτες της περιοχής, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης υλικών αγαθών που χρειάζονται οι κρατούμενοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Όσοι θέλουν, μπορούν να προσφέρουν είδη χειμερινής ένδυσης και υποδήματα σε καλή κατάσταση, είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, κρέμες ξυρίσματος, ξυραφάκια, σαμπουάν, σαπούνια), απορρυπαντικά και τηλεκάρτες.

Η συγκέντρωση των αγαθών θα πραγματοποιηθεί στην ιματιοθήκη του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», Θ. Ζιάκα και Κύπρου γωνία, από 23 έως 27/10/2017 και από 30/10 έως 3/11/2017 και ώρες 10 π.μ. έως 2 μ.μ.

Πληροφορίες στα τηλ. 6974314140 και 6945364552.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.